Acht redenen waarom men kiest voor Crossretail

1. Wij werken constant aan nieuwe functionaliteiten

Als u kiest voor Crossretail heeft u een pakket dat constant wordt vernieuwd en verbeterd. Onze medewerkers zijn dagelijks aan het kijken waar het product kan worden geoptimaliseerd. Deze updates zitten bij uw licentie-overeenkomst (gold members) inbegrepen en daar hoeft u dus niet los voor te betalen. Een gemiddelde website of webshop heeft een levensduur van twee tot drie jaar. Omdat wij het product blijven ontwikkelen, hoeft u dus niet om de twee of drie jaar opnieuw te investeren. Voor het bedrag wat u betaald hosten wij de shop, ontwikkelen wij continu nieuwe functionaliteit en werken wij dagelijks uw online assortiment bij.

2. Crossretail koppelt met uw kassa-systeem

Als u momenteel een kassa-systeem in gebruik heeft, wilt u natuurlijk niet dat u de winkelvoorraad ook nog eens in de webshop apart moet bijhouden. Speciaal om die reden koppelt Crossretail met uw kassa-systeem. Op deze wijze ziet de consument welke producten bij u in de winkel op voorraad zijn. Daarnaast worden alle producten die niet in de webshop staan, maar wel in uw kassa, overgezet naar de webshop. Als u via de webshop een product verkoopt, wordt de voorraad in uw kassa-systeem automatisch bijgewerkt. En als u een product in de winkel verkoopt, geeft uw kassa ook een seintje aan de webshop. Dit geldt overigens niet voor alle kassa-systemen.

3. Productdata wordt automatisch ingeladen in uw webshop

Door een koppeling met Kruitbosch en DST (Digitaal Samenwerken Tweewielerbranche) heeft u ongeveer 25.000 artikelen in uw webshop die u niet zelf hoeft toe te voegen en/of bij te houden. Het toevoegen van dit assortiment zou u anders weken werk kosten. Via DST laden wij voor u de volgende fietsmerken in (mits u daar dealer van bent): Batavus, Cube, Gazelle, Giant, Koga, Loekie, Merida, Sparta, Trek, Union en Ghost. Van Kruitbosch laden wij alle onderdelen en accessoires in en uiteraard de Cortina fietsen.

4. Wij bieden ook een winkelzuil

Uw webshop is niet alleen voor klanten vanuit huis bereikbaar, maar ook vanuit uw winkel. Met de Crossretail-winkelzuil kunt u mensen die in uw winkel komen wegwijs maken in uw webshop. U kunt uw klanten daarmee op een eenvoudige manier een volledig overzicht geven van de producten die ze bij u kunnen bestellen. Het is bovendien voor klanten direct mogelijk om de bestelling via de zuil te plaatsen. Het grote voordeel van een zuil-bestelling is dat de klant de spullen thuis krijgt geleverd.

5. U hoeft niet alle producten zelf te versturen

Dankzij een koppeling met Kruitbosch is het mogelijk om u volledig te ontzorgen voor het versturen van Kruitbosch-producten die in uw webwinkel worden besteld. Stel dat er een Kruitbosch-product wordt besteld via uw webshop, dan zorgt Kruitbosch dat het product wordt ingepakt en opgestuurd naar uw klant. Uiteraard wordt er wel duidelijk gecommuniceerd dat het product in uw webshop besteld is, zodat de klant niet merkt dat Kruitbosch de afhandeling heeft gedaan. Wilt u liever zelf de producten leveren? Dat kan ook. U heeft tevens de mogelijkheid om zelf een onbeperkt aantal producten toe te voegen aan uw webshop (al dan niet met een kassa-koppeling).

6. Bij Crossretail shoppen uw klanten veilig

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij ervoor dat uw klanten zorgeloos bestellingen bij uw webshop kunnen doen. Onze experts zijn altijd goed op de hoogte van bekende (internationale) beveiligingsincidenten en ondernemen indien nodig stappen om deze onmiddellijk op te lossen. Bovendien wordt er gebruikgemaakt van een versleutelde verbinding, dus alle gegevens die door klanten via uw webshop worden verstuurd, zijn veilig.

7. Uw website en webshop kunnen volledig naar wens worden ontworpen

Bij Crossretail zit u niet vast aan een vast stramien. Sterker nog, we kunnen de webshop bouwen zoals u dat wilt. Wilt u een mooi bewegend beeld om uw klanten te imponeren? Geen probleem! Wilt u een meer strakke en zakelijke layout? Doen we ook! Daarnaast kunt u zelf heel veel zaken configureren in het beheersysteem. Hiermee kunt u de homepage bijvoorbeeld constant actualiseren, waardoor uw klanten vaker zullen terugkeren.

8. Wij helpen je altijd verder

Wij vinden het belangrijk dat u met eventuele vragen altijd bij ons terecht kunt. We zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar om u verder te helpen als u ergens tegenaan loopt. Daarnaast is er een nieuwe zeer uitgebreide Crossretail-handleiding beschikbaar waarin heel duidelijk wordt uitgelegd hoe het systeem werkt. De ondersteuning is uiteraard kosteloos als u beschikt over een service- en supportcontract.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin