Wist je dat…? 5 weetjes over Crossretail

Crossretail is inmiddels een zeer uitgebreid platform t.b.v. de tweewielerbranche. Wij hebben 5 belangrijke weetjes voor jou op een rij gezet. Indien jij nog meer uit Crossretail wilt halen, neem dan contact met ons op.

1. Wist je dat Crossretail je 5000 uur werk kan besparen?

Het duurt ongeveer 10 minuten duurt om handmatig een artikel met foto’s en specificaties toe te voegen aan een website of webshop. Dat zijn dus 6 producten per uur, dat kost een hoop tijd. In een gemiddelde Crossretail webshop zitten ongeveer 30.000 producten. Wil jij dezelfde hoeveelheid producten kunnen aanbieden zonder Crossretail, dan zou het 5000 uur werk kosten om alle producten in je webshop te laden. Dat is omgerekend 125 fulltime werkweken. Behalve een flinke omzetpotentie bezorgt Crossretail je dus ook een aanzienlijke tijdsbesparing.

tijdbesparing

2. Wist je dat Crossretail jou een hoop extra websitebezoekers oplevert?

Door het grote en diverse aanbod dat door Crossretail verzorgd wordt, zal jouw webshop vaker als relevant getoond worden bij zoekopdrachten binnen zoekmachines zoals Google. De grote hoeveelheid productdata zorgt ervoor dat jouw bezoekersaantallen met honderden procenten toenemen.

Qua stijging van bezoekersaantallen zien wij een ondergrens van zo’n 10.000 bezoekers per jaar. Als jij deze hoeveelheid bezoekersaantallen met een Google Adwords campagne zou willen bewerkstelligen, dat zou dat ongeveer € 2500,- bij Google kosten. Crossretail is dus een voordelige manier om heel veel traffic naar jouw webshop te genereren.

3. Wist je dat Crossretail gebruik maakt van Artificial Intelligence?

AI illustratie

Dagelijks stellen wij uit ongeveer 400.000 artikelen de best mogelijke productdata samen via een AI (Artificial Intelligence) applicatie, om in jouw webshop te plaatsen. Onze Central Product Database is zo ingericht dat hij productdata uit verschillende bronnen analyseert en combineert tot een gestandaardiseerd geheel. Ons systeem haalt bijvoorbeeld de beste productfoto’s uit bron A gecombineerd met de beste productbeschrijving uit bron B. Het resultaat is een overzichtelijke en consistente productpagina waar jouw klanten gemakkelijk de juiste informatie kunnen vinden.

4. Wist je dat jij met Crossretail zonder problemen tienduizenden producten kan opnemen in jouw webshop?

Crossretail is een krachtig platform gericht op grote webshops. In een gemiddelde Crossretail webshop zitten ongeveer 30.000 producten. Als één van de weinige webshopaanbieders kunnen wij zonder moeite en zonder lange laadtijden zoveel producten opnemen in jouw webshop. Crossretail bestaat uit een servernetwerk waarbij alle belangrijke taken worden uitgevoerd door een eigen server. Hierdoor kunnen jouw klanten zorgeloos en snel door de tienduizenden producten zoeken die jij aanbiedt.

5. Wist je dat wij al 20 jaar actief zijn in de tweewielerbranche?

Met i-Aspect zijn wij al ruim 20 jaar actief in de tweewielerbranche. Hierdoor kennen wij de ins en outs van de branche en zijn onze oplossingen maximaal geoptimaliseerd op de behoeften binnen de tweewielerbranche.

Natuurlijk hebben wij deze kennis ook uitgerold naar andere branches en kunnen wij Crossretail ook perfect inzetten voor een onderneming uit jouw branche!

tweewielerbranche

Ben jij benieuwd naar Crossretail en wat het voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin